Поръчки и доставки

 Уважаеми клиенти,

 

В динамичното ежедневие на съвременния потребител, онлайн магазин Хоби свят предлага на своите клиенти възможността да превърнат пазаруването в истинско удоволствие. По всяко време на денонощието, когато на вас Ви е удобно, разгледайте нашите най-нови предложения от света на сглобяемите модели на самолети, хеликоптери, кораби, танкове и разбира се жп. модели. Направете своя индивидуален избор. Постарали сме се да представим артикулите възможно най-добре, с много снимки и допълнителна информация, която постоянно обогатяваме. При желание от Ваша страна, ние ще Ви консултираме, за да изпълним Вашите изисквания. Поръчайте, толкова е лесно и удобно. 

 

 Как да поръчате? 

- Изберете артикула, който желаете да поръчате. В дясно от изображението са показани цената, наличните бройки и друга информация, касаеща модела. В полето по-надолу е вписано минималното количество за заявка. В случай, че желаете повече артикули, нанесете нужната стойност, но не по-голяма от наличността. С натискане на „Поръчайте” във Вашата количка се отразява наименованието на артикула, броя, междинната и крайната сума. Тази процедура се повтаря за всеки желан от Вас артикул.

- Във всеки един момент, може да премахнете някой модел като влезете в „Детайли”, сложите отметка в колоната „Премахване” и кликнете върху „Обновяване”.

- За да преминете към плащане, натиснете „Плащане” и ще може да изберете между „Регистриране на профил” или „Еднократна поръчка”. След като изберете едната от двете възможности, попълнете формата, като полетата отбелязани с „*„  са задължителни.

- Ако желаете периодично да получавате информация за промоции, намаления или особенно предстоящи поръчки, маркирайте полето „Абониране” с „да”.

- В случай на необходимост ние ще Ви потърсим за уточняване на подробности около Вашата заявка. 

Всички посочени цени са в български лева за една търговска единица и са с включен ДДС.

 

 

Условия за доставка

За доставки ползваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ. Времето за доставка е 1-2 работни дни. Поръчки направени до 22:00 часа се експедират следващия ден. Поръчки направени след 22:00 часа или в почивен и празничен ден се изпращат на следващия работен ден. Поръчаните артикули се пакетират грижливо с подходящ амбалаж, предпазващ ги при транспорта.


Начини на плащане

                Предлагаме следните начини на плащане:

                -Наложен платеж – плащането става на куриера при получаване на стоките.

                -Банков път – по сметката на Хоби стронг ЕООД, която се изписва при процеса на потвърждаване на поръчката.

Желаем Ви приятно пазаруване!

екипът на Хоби свят